Primera ronda: 3 de 7

Actuació de 7 fora de casa

Després d’haver anul·lat la Diada Especial del 25è Aniversari l’1-O, aquest cap de setmana hem anat cap a Cornellà amb moltíssimes ganes de tornar a fer castells de 7.

Arribàvem a plaça a dos quarts de dotze per actuar a la Diada de Festa Major del barri de Sant Ildefons de Cornellà, amb els companys de Castellers de Cornellà i Matossers de Molins de Rei.

Vam començar l’actuació amb els pilar d’entrada, on vàrem descarregar un pilar de 4 per sota, Castellers de Cornellà 2 pilars de 4, i Matossers de Molins de Rei un pilar de 4.

Començàvem forts a primera ronda amb el 3 de 7. Va pujar molt bé de mides i amb molta seguretat. El vam descarregar sense problemes, essent així el sisè 3 de 7 de la temporada. Castellers de Cornellà va fer un 4 de 7 preciós amb unes mides perfectes que van mantenir durant tot el castell. Finalment, Matossers de Molins de Rei van descarregar un 3 de 7 molt maco sense gaires problemes.

A segona ronda volíem descarregar el 4 de 7. I ens va costar. Va ser un castell no treballat, sinó treballadíssim!!! Va pujar tremolós i es va començar a desfigurar a l’entrada de dossos. A partir de la descarregada va perdre les formes i el vam poder defensar gràcies al treball conjunt de tota la colla: canalla, tronc, pinya i gralles. Felicitats per aquesta feinada i pel tercer 4 de 7 de la temporada! Castellers de Cornellà va fer un 3 de 7 tan bonic com el 4 de la primera ronda; dos castells fantàstics. Per acabar la ronda, Matossers de Molins de Rei van descarregar un 2 de 6 que va pujar i baixar amb total seguretat.

Com a últim castell vam anar a pel 5 de 6. No ens va donar gaires problemes, tot i que va tremolar una mica, i el vam poder descarregar sense neguits. Castellers de Cornellà també va fer un 5 de 6, i Matossers de Molins de Rei va descarregar un 4 de 6.

Per finalitzar l’actuació, a la ronda de pilars, vam descarregar 2 pilars de 4, Cornellà 2 pilars de 4 també, i Matossers un pilar de 4.

 

En aquesta actuació hem assolits 2 noves fites:

  • No descarregàvem el 4 de 7 fora de casa des de 2003.
  • Hem igualat la temporada 2003 en nombre de 3 de 7: ja en portem sis.

Felicitats colla!!!

 

Resum dels castells a la Festa Major de Sant Ildefons a Cornellà:

  • Castellers de Cornellà: 2pd4 4d7 3d7 5d6 2pd4
  • Matossers de Molins de Rei: pd4 3d7 2d6 4d6 pd4
  • Castellers de Mollet: pd4xs 3d7 4d7 5d6 2pd4

Fotografies:

Pilar de 4 per sota d'entrada

Pilar de 4 per sota d’entrada

Primera ronda: 3 de 7

Primera ronda: 3 de 7

Segona ronda: 4 de 7

Segona ronda: 4 de 7

Tercera ronda: 5 de 6

Tercera ronda: 5 de 6

Ronda de pilars: 2 pilars de 4

Ronda de pilars: 2 pilars de 4

Entrega de records

Entrega de records

 

 

 

 

 

 

Podeu veure la resta del fotografies al Facebook de Castellers de Mollet:

https://www.facebook.com/pg/castellersdemollet/photos/?tab=album&album_id=2072667462760408

Vídeos: