Primera ronda: 2 de 6

Actuació a Firasud a Pineda de Mar

Aquest diumenge 6 de maig sortíem de bon matí per anar a Pineda de Mar a actuar al Firasud convidats pels Castellers de l’Alt Maresme.

Era la segona actuació fora de casa de la temporada i sembla que de moment estem abonats a la pluja i a les actuacions “indoor”. Actuàvem al Pavelló Municipal “Nino” Buscató en estar plovent a Pineda a l’hora de l’actuació.

Començàvem amb un pilar de 4 mentre que Maduixots descarregava un pilar de 4 i desmuntava un altre.

A primera ronda Maduixots intentava el 3 de 7, però el va haver de desmuntar en no entrar per la poca alçada del pavelló. Nosaltres hi anàvem amb el 2 de 6 que descarregàvem sense patir, treballant, un cop més, un tronc lleuger de cara a futur. Maduixots repetia ronda descarregant un 3 de 6 sense cap problema.

Obríem nosaltres la segona ronda amb un 3 de 6 amb agulla “pesat”. Tornàvem a pujar segons i terços de 7 en un castell de 6, fent feina de futur, igual que amb el 2 de 6 anterior. Maduixots, per la seva banda, feia un intent desmuntat de 2 de 6 en rebrincar l’enxaneta un parell de cops al moment de fer la cavalcada.

En tercera ronda, i en no poder llençar el 3 de 7 pels problemes d’alçada del pavelló, descarregàvem un 4 de 6 sense cap problema, fent rotacions per donar rodatge al tronc. Maduixots repetia el 2 de 6, que aquest cop sí, descarregaven sense cap patiment.

Com a ronda de millora, Maduixots intentava el 3 de 6 amb agulla que es va trencar en sortir la canalla i abans de carregar el pilar.

A la ronda de pilars ambdues colles vam fer un pilar de 4.

 

Resum dels castells a l’actuació a Firasud a Pineda de Mar:

  • Castellers de l’Alt Maresme: 2pd4 id3d7 3d6 id2d6 2d6 i3d6a pd4
  • Castellers de Mollet: pd4 2d6 3d6a 4d6 pd4

Fotografies:

Pilar de 4 d'entrada

Pilar de 4 d’entrada

Primera ronda: 2 de 6

Primera ronda: 2 de 6

Segona ronda: 3 de 6 amb agulla

Segona ronda: 3 de 6 amb agulla

Segona ronda: 3 de 6 amb agulla

Segona ronda: 3 de 6 amb agulla

Tercera ronda: 4 de 6

Tercera ronda: 4 de 6

Pilar de 4 de comiat

Pilar de 4 de comiat

 

Podeu veure la resta del fotografies al Facebook de Castellers de Mollet:

https://www.facebook.com/pg/castellersdemollet/photos/?tab=album&album_id=2324947077532444