Foto de família

Actuació a la festa del Corpus de Vilavenut

Aquest diumenge 27 de maig teníem sortida a Vilavenut, un poblet encantador al costat de Banyoles. Actuàvem amb els amfitrions, els Esperxats de l’Estany i els Pallagos del Conflent, una colla de la Catalunya Nord.

Arribàvem just per enfaixar-nos i començar a aixecar els pilars d’entrada: un pilar de 4 aixecat per sota nosaltres, i un pilar de 4 cadascuna de les altres dues colles.

Obrien la primera ronda els Esperxats amb un 3 de 7. Va ser un castell que va pujar molt tranquil i que van descarregar sense problemes, demostrant que és un castell que tenen assolit. Continuaven Pallagos amb un 3 de 6 que van haver de desmuntar ja que l’acotxador no va ser capaç de col.locar-se a sobre dels dosos. Tancàvem ronda nosaltres, igual que Esperxats, amb el 3 de 7. Aquest cop però, el vam haver de defensar una mica més, en entregirar-se i també obrir-se una de les rengles. Amb tot i això, el vam saber lluitar i defensar fins a descarregar-lo.

A segona ronda Esperxarts tirava el 2 de 6, castell treballat per tot el tronc i que van descarregar sense patir. Pallagos feia ara un 4 de 6 amb una canalla molt petita que va fer que el castell fos molt lent tant per pujar com per baixar. Nosaltres també hi anàvem amb un 4 de 6, petició expressa de l’equip de pinyes per tal d’estrenar gent nova a posicions diverses dintre del primer cordó. Un gran treball que va fer que el castell es descarregués sense problemes.

La ronda final la va començar Esperxats amb un 4 de 6 amb agulla molt parat i amb un pilar de 4 femení al mig. Continuaven Pallagos que van haver de desmuntar un 3 de 5 net en no poder col.locar l’acotxador en començar a tremolar tot el castell ben bé des del principi. I tancàvem ronda nosaltres amb un 3 de 6 amb agulla “pesat”, amb segons i terços de 7 i amb crosses a la soca del castell. Una molt bona prova de cara al que està per venir.

Per acabar l’actuació fèiem tots plegats la ronda de pilars de comiat: nosaltres 2 pilars de 4, Esperxats també 2 pilars de 4 i Pallagos un pilar de 4.

 

Resum dels castells a l’actuació a la festa del Corpus de Vilavenut:

  • Esperxats de l’Estany: pd4 3d7 2d6 4d6a 2pd4
  • Pallagos del Conflent: pd4 id3d6 4d6 id3d5net pd4
  • Castellers de Mollet: pd4ps 3d7 4d6 3d6a 2pd4

Fotografies:

Pilar d'entrada: pilar de 4 aixecat per sota

Pilar d’entrada: pilar de 4 aixecat per sota

Primera ronda: 3 de 7

Primera ronda: 3 de 7

Segona ronda: 4 de 6

Segona ronda: 4 de 6

Tercera ronda: 3 de 6 amb agulla

Tercera ronda: 3 de 6 amb agulla

Tercera ronda: detall agulla

Tercera ronda: detall agulla

Pilars de comiat: 2 pilars de 4

Pilars de comiat: 2 pilars de 4

Foto de família

Foto de família

 

Podeu veure la resta del fotografies al Facebook de Castellers de Mollet:

https://www.facebook.com/pg/castellersdemollet/photos/?tab=album&album_id=2349635708396914