Segona ronda: 3 de 6 per sota

Actuació a la Festa Major de Mollerussa

El passat diumenge 20 de maig marxàvem de bon matí cap a Mollerussa, Lleida, a actuar a la seva Festa Major. Ho fèiem acompanyats dels companys de Margeners de Guissona, Castellers de Lleida i Castellers d’Esplugues.

Actuàvem a la plaça de la vila, a la que vam arribar a quarts de 12 i, aquest cop sí, amb sol i bon temps.

Obríem totes les colles a la vegada amb els pilars d’entrada: nosaltres amb un pilar de 4 per sota, Margeners 2 pilars de 4 i Lleida també 2 pilars de 4. Esplugues va arribar amb el temps just d’enfaixar-se per fer la primera ronda i per això no van fer pilar d’entrada.

Margeners començava la primera ronda amb un 3 de 6 que no els va donar cap mena de problema. Continuava Lleida amb un 4 de 7 molt lleuger que van haver de desmuntar en tremolar bastant en col·locar-se dosos. Ara ens tocava a nosaltres que hi anàvem amb el 3 de 7, la nostra punta de llança. Va pujar tranquil encara que en entrar dosos va començar a remenar. Tot i així el vam descarregar fent així el segon castell de 7 de la temporada fora de casa. Repetia Lleida que, ara sí, descarregava el mateix 4 de 7 lleugeret que havia provat abans. Per tancar ronda, Esplugues feia un 3 de 7 de postal.

A segona ronda Margeners llençaven el 4 de 6 amb agulla. Va ser un castell remenat però que no va estar en risc en cap moment i que van descarregar amb solvència. Lleida feia un 4 de 7 amb agulla molt i molt bonic, ara sí, amb un tronc més pesat que el de l’anterior ronda. Nosaltres estrenàvem aquest any el 3 de 6 per sota, i va anar prou bé. El vam aixecar compassadament i sense descompensar les rengles, descarregant-lo sense problemes. Tancava ronda Esplugues amb un 3 de 7 amb agulla, en el qual ens vam fixar molt especialment, tenint en compte que és un dels objectius de la temporada.

La tercera ronda l’obria Margeners amb un 4 de 6 perfecte. Seguia Lleida que descarregava un 3 de 7 també molt parat i quiet. Nosaltres hi anàvem amb el 2 de 6, amb un nou pis de terços, preparant un possible assalt a fites superiors. Tancava ronda Esplugues amb un 4 de 7 sense cap problema.

A la ronda de pilars vam tenir la petita gerra d’aigua freda del dia: només vam poder carregar el pilar de 5, cosa que no ens passava des de feia quasi 3 anys. Afortunadament ningú va prendre gaire mal i ens va servir a tots i totes per recordar-nos que, de vegades, els castells cauen. Margeners va fer un pilar de 4 per sota i Lleida i Esplugues un pilar de 5 cadascuna.

Per tancar l’actuació Margeners pujava un pilar de 4 al balcó al què acompanyaven 2 pilars de 4 de Lleida i un altre pilar de 4 d’Esplugues.

 

Resum dels castells a l’actuació de Festa Major de Mollerussa:

  • Margeners de Guissona: 2p4 3d6 4d6a 4d6 p4ps p4 al balcó
  • Castellers de Lleida: 2p4 id4d7 4d7 4d7a 3d7 pd5 2p4
  • Castellers d’Esplugues: 3d7 3d7a 4d7 pd5 p4
  • Castellers de Mollet: p4ps 3d7 3d6ps 2d6 pd5c

Fotografies:

Pilar d'entrada: pilar de 4 per sota

Pilar d’entrada: pilar de 4 per sota

Primera ronda: 3 de 7

Primera ronda: 3 de 7

Segona ronda: 3 de 6 per sota

Segona ronda: 3 de 6 per sota

Segona ronda: 3 de 6 per sota

Segona ronda: 3 de 6 per sota

Tercera ronda: 2 de 6

Tercera ronda: 2 de 6

Pilar de sortida: pilar de 5 carregat

Pilar de sortida: pilar de 5 carregat

 

Podeu veure la resta del fotografies al Facebook de Castellers de Mollet:

https://www.facebook.com/pg/castellersdemollet/photos/?tab=album&album_id=2341189195908232