Primera ronda: 3 de 7

Actuació al 5è aniversari del bateig dels Vailets de l’Empordà

El passat diumenge dia 8 d’abril marxàvem cap a Castelló d’Empuries a actuar al 5è aniversari del bateig dels Vailets de l’Empordà, amb la colla amfitriona, la Colla Jove de l’Hospitalet i els Castellers de Castelldefels.

Va ser una actuació passada per aigua que va fer que, de bon principi, s’haguès d’anul.lar el cercavila que anàvem a fer les quatre colles. Afortunadament Vailets tenia pla B i vam poder fer l’actuació dins la Sala Polivalent de Castelló d’Empuries.

Vam obrir amb una ronda de pilars conjunta: nosaltres, Vailets i Castelldefels vam fer 2 pilars de 4, i la Jove de l’Hospitalet un pilar de 4, sumant un total de 7 pilars de 4 simultànis.

A primera ronda vam anar a pel 3 de 7. El volíem descarregar a fora de casa aconseguint així el castell de set més matiner descarregat fora de casa en tota la història de la colla. Va ser un castell difícil de quadrar i que va pujar amb unes mides una mica grans, però que es va poder defensar en tot moment. En cavalcar l’enxaneta, el castells es va assentar i el vam poder descarregar sense patiments. Vailets i la Jove de l’Hospitalet van fer dos 2 de 6 molt macos, mentre que Castelldefels descarregava un 4 de 7 molt parat.

A segona ronda portàvem un 3 de 6 amb l’agulla una mica “especial”. Es tractava del primer castell de 6 amb agulla al qual hi ficàvem crosses, de cara a anar treballant la soca d’un més que possible castell de futur. Vam haver de desmuntar la base un cop, ja que no el vam quadrar bé i, encara que el segon cop tampoc estava gaire rodó, va pujar i baixar sense problemes. Vailets també va fer un 3 de 6 amb agulla, la Jove de l’Hospitalet un 3 de 6 i Castelldefels un bonic 3 de 7.

Per tancar les rondes de castells, vam anar a pel 2 de 6. Tal i com ja ens passava l’any passat, la torre és un castell que se’ns dona bé, i en aquesta ocasió no va ser diferent. El vam descarregar amb total normalitat, afegint un punt d’humor a la descarregada gràcies a un terç, un acotxador, i uns pantalons pels turmells! Vailets va fer un 4 de 6, la Jove de l’Hospitalet va saltar ronda, i Castelldefels va descarregar un 3 de 6 per sota.

A la ronda de pilars vam fer un pilar de 5 molt parat, acompanyat d’un altre pilar de 4. Vailets també va fer un pilar de 5 molt treballat i un pilar de 4 aixecat per sota, la Jove de l’Hospitalet un pilar de 4, i Castelldefels 3 pilars de 4.

En acabar l’actuació, Vailets va fer un bonic detall a tota la nostra canalla que va pujar en ple dalt de l’escenari a recollir-lo.

Agraïr a Vailets l’organització de la diada, el dinar i l’animació que ens va fer passar una molt bona estona en acabar de menjar.

 

Resum dels castells a l’actuació del 5è aniversari del bateig dels Vailets de l’Empordà:

  • Vailets de l’Empordà: 2pd4 2d6 3d6a 4d6 pd5 pd4ps
  • Colla Jove de l’Hospitalet: pd4 2d6 3d6 pd4
  • Castellers de Castelldefels: 2pd4 4d7 3d7 3d6ps 3pd4
  • Castellers de Mollet: 2pd4 3d7 3d6a 2d6 pd5 pd4

Fotografies:

Pilars d'entrada: 2 pilars de 4

Pilars d’entrada: 2 pilars de 4

Primera ronda: 3 de 7

Primera ronda: 3 de 7

Segona ronda: 3 de 6 amb l'agulla

Segona ronda: 3 de 6 amb l’agulla

Tercera ronda: 2 de 6

Tercera ronda: 2 de 6

Pilar de comiat: pilar de 5

Pilar de comiat: pilar de 5

Pilar de comiat: pilar de 4

Pilar de comiat: pilar de 4

La nostra petita gran canalla 1/3

La nostra petita gran canalla 1/3

La nostra petita gran canalla 2/3

La nostra petita gran canalla 2/3

La nostra petita gran canalla 3/3

La nostra petita gran canalla 3/3

 

Podeu veure la resta del fotografies al Facebook de Castellers de Mollet:

https://www.facebook.com/pg/castellersdemollet/photos/?tab=album&album_id=2291433887550430