Primera ronda: 5 de 6

Actuació de la Diada Nacional a Caldes

Doncs ja hi tornem a ser!

Després d’unes merescudes vacances i de la Festa Major de Mollet, ens hi tornem a posar amb ganes, per tal d’afrontar la recta final de la nostra 25ena temporada.

I tocava celebrar la Diada Nacional de Catalunya a Caldes de Montbui, amb els Castellers de Caldes i els Castellers de Sant Feliu.

Començavem l’actuació amb els pilars d’entrada, Caldes amb dos pilars de 4, Sant Feliu amb un pilar de 4, i nosaltres amb un pilar de 4 aixecat per sota.

A primera ronda vam plantar el 5 de 6, un dels més tranquils dels que hem fet aquest any. No va presentar cap mena de problema i el vam descarregar sense neguits. Castellers de Caldes va descarregar un preciós 3 de 7 que no va trontollar en cap moment, i Castellers de Sant Feliu va descarregar un 2 de 6 molt ben defensat.

A segona ronda ara ens tocava a nosaltres el 2 de 6. Va pujar finet i sense presses, i es va descarregar de la mateixa manera. Un 2 de 6 fantàstic! Castellers de Caldes va fer un 4 de 6 amb l’agulla sense cap mena de problema, i Castellers de Sant Feliu va descarregar un 3 de 7 defensat fins al límit, i amb una aleta no gaire ortodoxa, però totalment vàlida.

Finalment, a tercera ronda vam descarregar un 3 de 6 amb agulla una mica mogut però que vam saber defensar sense gaires problemes. Castellers de Caldes va fer un 2 de 6 paradíssim, i Castellers de Sant Feliu un 4 de 6 molt maco.

A la ronda de pilars vam fer dos pilars de 4 simultanis, mentre que Caldes i Sant Feliu descarregaven dos pilars de 5, un cadascun.

Una bona actuació de castells de 6 “i mig”, escalfant motors de cara a la propera actuació a casa, a la Fira d’Artesans la setmana vinent.

 

Resum dels castells a l’actuació de la Diada Nacional a Caldes:

  • Castellers de Caldes: 2pd4 3d7 4d6a 2d6 pd5
  • Castellers de Sant Feliu: pd4 2d6 3d7 4d6 pd5
  • Castellers de Mollet: pd4xs 5d6 2d6 3d6a 2pd4

Fotografies:

Pilar d'Entrada

Pilar d’Entrada

Primera ronda: 5 de 6

Primera ronda: 5 de 6

Segona ronda: 2 de 6

Segona ronda: 2 de 6

Tercera ronda: 3 de 6 amb agulla

Tercera ronda: 3 de 6 amb agulla

Tercera ronda: 3 de 6 amb agulla

Tercera ronda: 3 de 6 amb agulla

Ronda de pilars

Ronda de pilars