Detall 3 de 6 amb l'agulla

Actuació a la Fira de Sant Miquel a Santpedor

Aquest passat diumenge marxàvem a la bonica vila de Santpedor, al costat de Manresa, a actuar a la Fira de Sant Miquel amb els companys de Castellers de Santpedor i Tirallongues de Manresa.

Després de la gran actuació a la Fira d’Artesans de Mollet, volíem fer castells de 7 fora de casa però, degut a baixes tant al troc com al pom de dalt, vam haver de baixar una mica les expectatives i fer castells de 6. Això ens va servir per provar canvis al tronc, com també una nova parella d’acotxador i enxaneta de cara al futur.

Vam començar l’actuació amb els pilars d’entrada. Nosaltres descarregàvem un pilar de 4 mentre que Castellers de Santpedor i Tirallongues de Manresa feien 2 pilars de 4 cadascú.

A primera ronda vam fer un 4 de 6 molt maco que es va descarregar sense problemes, Castellers de Santpedor va fer un 4 de 7 molt estable que van saber defensar sense problemes, i Tirallongues de Manresa va descarregar un 5 de 7 que van demostrar que el tenen molt per la mà.

A segona ronda vam fer el 3 de 6 amb l’agulla. Va ser un castell que ens va pujar una mica tremolós però que no ens va donar més problemes per descarregar-lo. La colla anfitriona, els Castellers de Santpedor, va fer un 5 de 6 bastant treballat i Tirallongues de Manresa ens va regalar un 4 de 8 molt maco que va mantenir les mides en tot moment i que només va patir una mica a la descarregada. Bravo Tirallongues!

A tercera ronda, i per acabar la nostra actuació, vam fer un 3 de 6 que no va patir gens. Castellers de Santpedor va anar a pel 3 de 7 i el van saber defensar, amb molta feina de tronc, fins a descarregar-lo. Tirallongues de Manresa va acabar la seva actuació amb un 4 de 7 amb l’agulla molt bonic.

A la ronda de pilars vam fer un pilar de 4, Castellers de Santpedor 2 pilars de 4, i Tirallongues de Manresa un bonic vano de 5.

Finalment, després de la ronda de pilars, els Castellers de Santpedor van fer 10 pilars de 3 per tal que pugés tota la seva canalla.

10 pilars de 3 dels Castellers de Santpedor

10 pilars de 3 dels Castellers de Santpedor

Resum dels castells a la Fira de Sant Miquel a Santpedor:

  • Castellers de Santpedor: 2pd4 4d7 5d6 3d7 2pd4
  • Tirallongues de Manresa: 2pd4 5d7 4d8 4d7a vd5
  • Castellers de Mollet: pd4 4d6 3d6a 3d6 pd4

Fotografies:

Pilar de 4 d'entrada

Pilar de 4 d’entrada

Primera ronda: 4 de 6

Primera ronda: 4 de 6

Segona ronda: 3 de 6 amb l'agulla

Segona ronda: 3 de 6 amb l’agulla

Segona ronda: detall de l'agulla

Segona ronda: detall de l’agulla

Tercera ronda: 3 de 6

Tercera ronda: 3 de 6

Ronda de pilars: pilar de 4

Ronda de pilars: pilar de 4

Podeu veure la resta del fotografies al Facebook de Castellers de Mollet:

https://www.facebook.com/pg/castellersdemollet/photos/?tab=album&album_id=2048933901800431

Vídeos: