Segona ronda: 4 de 7

Actuació per la Diada Nacional a Caldes de Montbui

El passat diumenge 9 de setembre fèiem la nostra primera actuació després del període estiuenc a la veïna ciutat de Caldes de Montbui, amb motiu de celebrar la Diada Nacional amb els companys de Castellers de Caldes.

Era una actuació on es podia percebre als ànims de la colla les ganes de tornar a descarregar castells de 7 quan encara no feia ni 2 mesos, amb les vacances al mig, que ho fèiem per la Festa Major de Gallecs.

Arribàvem a l’estació d’autobusos de Caldes cap a les 11 del matí, per iniciar un petit cercavila que ens duria fins a la Plaça Catalunya on faríem l’actuació. Com ja ens tenen acostumats, les nostres gralles i tabals ho van “petar” i ens van engrescar a tots de cara a l’inici de l’actuació.

Escalfant i afinant

Escalfant i afinant

Cercavila

Cercavila

Entrada a la plaça

Entrada a la plaça

En arribar a plaça ens enfaixàvem i començàvem l’actuació amb la ronda de pilars d’entrada, on Caldes feia un pilar de 4 i nosaltres 2 pilars de 4.

Obria plaça Caldes i ho feia amb un 4 de 6 molt parat que no els va donar cap mena de problema. Nosaltres hi anàvem amb 3 de 7, amb canvis importants i estrenes al tronc que no van fer pas que el castell es veiés compromès en cap moment. Va pujar tremolós però sense perdre mides i el vam poder descarregar amb solvència. I la colla ho va celebrar talment com si fos el primer!!! Es notava que en teníem ganes.

A segona ronda Caldes va fer el 2 de 6, castell que va patir una mica a segons i terços, però que van defensar sense gaires problemes fins a descarregar-lo. Nosaltres continuàvem amb el nostre planning i ara tocava el 4 de 7. Es tractava d’un altre castell amb estrenes, tant a tronc com a pinyes, i va anar molt i molt bé. Encara que va remenar una mica, no va perdre mides i el vam descarregar sense problemes.

Amb aquests 2 castells de 7 assolíem el nombre màxim de castells de 7 descarregats en una temporada (13), igualant la millor temporada de la colla, la del 2003.

A l’última ronda Caldes va fer un 3 de 6 sense problemes i nosaltres vam tornar a fer un 3 de 6 amb agulla “pesat”, que va remenar més del compte però que vam poder defensar i descarregar amb un gran treball de tota la colla.

Per tancar l’actuació descarregàvem un pilar de 4 ambdues colles a la ronda de pilars de comiat.

 

Resum dels castells a l’actuació per la Diada Nacional a Caldes de Montbui:

  • Castellers de Caldes de Montbui: p4 4d6 2d6 3d6 p4
  • Castellers de Mollet: 2p4 3d7 4d7 3d6a p4

Fotografies:

Pilars d'entrada: 2 pilars de 4

Pilars d’entrada: 2 pilars de 4

Primera ronda: 3 de 7

Primera ronda: 3 de 7

Segona ronda: 4 de 7

Segona ronda: 4 de 7

Tercera ronda: 3 de 6 amb agulla

Tercera ronda: 3 de 6 amb agulla

Tercera ronda: detall agulla

Tercera ronda: detall agulla

Pilars de sortida: pilar de 4

Pilars de sortida: pilar de 4

 

Podeu veure la resta de fotografies al Facebook de Castellers de Mollet:

https://www.facebook.com/pg/castellersdemollet/photos/?tab=album&album_id=2522361914457625