Carta oberta de la nostra Cap de Colla

Hola Colla,

Ja ha arrencat la nostra temporada 2015, amb dues actuacions. Les dues sense problemes, però sense arriscar-nos massa. La setmana vinent tenim la tercera actuació i d’aquí no res ens trobarem amb la Diada de Sant Jordi. Això vol dir que, no ens podem dormir a la palla. Us animo i demano que ens posem tots les piles i que els dimarts d’assaig comencin a ser com els de divendres. Com més vingueu a cada assaig, més proves podrem fer i per tant portar a plaça actuacions cada vegada més guapes.

Des de la tècnica, intentem a cada assaig provar tots els castells, i no marxar sense fer unes quantes proves agafades. Fins ara ho estem fent, però amb només un dia, no es pot fer tot. No hem pogut començar a practicar el 3d6 per sota, per exemple. Un castell que crec que a tots ens agrada i ens fa il·lusió assajar i portar a plaça. Si teniu ganes de fer una bona temporada, que segur que si, hem de començar ja a treballar, i això vol dir els dos dies de la setmana.

Per la meva part i de la tècnica procurem transmetre la nostra motivació i les ganes de fer colla, de crear bon ambient, de fer bona feina i bons castells en cada assaig, tot i la poca experiència que tenim… ho estem aconseguint? Esperem que si!

En els objectius de la tècnica 2015 es parlava de fer castells de 7, continuar amb la torre, i seguir practicant el pilar de 5, entre altres coses. Des de la tècnica ens encantaria anar a la Trobada del Vallès Oriental, amb almenys un d’aquests castells. A vosaltres també? Això són 2 mesos de treball intens. Si comencem ja, podrem fer-ho,  perquè quan ens ho proposem som uns cracks!

 

Apali!

 

 Gisela Bombilà