El millor inici de temporada dels últims anys per la Fira del destorb

La feina feta als assaigs des de principi de temporada s’ha vist recompensada amb la millor arrencada dels últims anys, la mateixa actuació que el 2013 amb la diferència del 3 de 6 amb l’agulla que llavors va ser un 3 de 6. Tots els castellers recordem aquell any perquè vam recuperar els castells de 7 després de molts anys.

Arribàvem a l’actuació amb algunes baixes importants que havien fet baixar les pretensions ja que es volia intentar també el 3 de 6 per sota, però tot i així s’arribava amb el convenciment d’haver fet molt bona feina a assaig i així es va veure a plaça. Després dels pilars d’inici, obríem plaça amb el 4 de 6 amb l’agulla, el més fàcil de la jornada, un castell de la gama mitjana de 6 que vàrem descarregar amb molt de control. A segona ronda atacàvem el castell de més dificultat de la jornada, el 5 de 6, un castell de la gama alta de 6 format per una estructura composta, amb un tres i un dos. El castell va pujar amb nervis, sobretot per les estrenes que teníem al pom de dalt, però un cop carregat el castell es va tranquil·litzar i es va descarregar. A tercera ronda intentàvem el castell que més vàrem treballar, el 3 de 6 amb l’agulla, segurament pel cansament acumulat dels altres dos castells. Per acabar, a la ronda de pilars, un altre pilar de 4 descarregat, que apunta maneres de pujar un pis més.

Pel que fa als nostres convidats, destacar el gran 3 de 7 descarregat pels Castellers de Sant Vicenç dels Horts(que tenen el sobrenom de Carallots), acompanyat per un parat 2 de 6, un 3 de 6 amb l’agulla i un fantàstic pilar de 5 a la ronda de pilars. Els altres convidats, els Castellers de Sant Feliu, varen descarregar un 3 de 6, un 4 de 6, i un 3 de 6 amb l’agulla, tots descarregats d’una forma esplèndida i que auguren millors construccions en ben poc temps; per acabar tancaven la diada amb un pilar de 4 aixecat per sota.

 

Resum de l’actuació:

  • Castellers de Sant Vicenç dels Horts: p4, 3d6a, 2d6, 3d7 i p5
  • Castellers de Sant Feliu: p4, 3d6, 4d6, 3d6a i p4xs
  • Castellers de Mollet: p4, 4d6a, 5d6, 3d6a i p4

Volem agrair l’ajuda d’uns quants membres dels nostres fillols, els Manyacs de Parets, que varen venir a ajudar-nos a les pinyes. Amunt Manyacs!!!

 

Fotografies:

Fira destorb 2016 - pilar4 entrada

Pilar 4 d’inici

Fira destorb 2016 - 4d6a

Primera ronda: 4 de 6 amb l’agulla

Fira destorb 2016 - 4d6a detall agulla

Primera ronda: detall de l’agulla del 4 de 6 amb l’agulla

Fira destorb 2016 - 5d6

Segona ronda: 5 de 6

Fira destorb 2016 - 3d6a

Tercera ronda: 3 de 6 amb l’agulla

Fira destorb 2016 - 3d6a detall agulla

Tercera ronda: detall de l’agulla del 3 de 6 amb l’agulla

Fira destorb 2016 - pilar4 sortida

Ronda pilars: pilar de 4

 

 

Podeu trobar més fotografies a l’àlbum de Facebook fent click aquí.