Segona ronda: 4 de 7

Per Sant Jordi, llibres, roses, i una clàssica de 7!

El passat diumenge 22 d’abril, afrontàvem l’actuació de la Diada de Sant Jordi igual que ho fèiem ara just fa un any, amb objectius de màxims. Aquest any però, no només portàvem el 3 de 7, aquest any volíem una clàssica de 7!!!

Per arrencar la diada, sortíem en cercavila a les 11 del matí des de la rotonda de l’Asepeyo, juntament amb les gralles i tabals dels nostres fillols, els Manyacs de Parets, que també actuaven amb nosaltres.

Cercavila: gralles

Cercavila: gralles

Cercavila: gralles

Cercavila: gralles

Cercavila: percus

Cercavila: percus

Cercavila: Manyacs

Cercavila: Manyacs

Cercavila: el futur :)

Cercavila: el futur 🙂

Cercavila: gralles i tabals

Cercavila: gralles i tabals

Cercavila: Entrada a la Plaça

Cercavila: Entrada a la Plaça

Arribàvem a plaça cap a 3/4 de dotze i ens començàvem a enfaixar.

Vam començar puntuals descarregant 2 pilars de 4 i Manyacs en feia un.

Manyacs ens va demanar obrir plaça, i ho van fer amb un bonic i quiet 4 de 6. A continuació ens tocava a nosaltres, i començàvem pel 3 de 7. Va pujar més neguitós de l’habitual, però es va coronar i descarregar sense cap mena de problema.

A segona ronda, Manyacs va intentar un 3 de 6 amb agulla, però el van haver de desmuntar en estar gran de mides. Nosaltres continuàvem, i ara tocava el 4 de 7. Va ser un castell que vam haver de muntar dos cops en no quedar ben quadrat a la primera. Un cop va començar a pujar, els castell prenia forma i semblava que no donaria problemes, tal i com havia passat als assajos. Però en baixar la canalla, va començar a patir, i de valent! Així i tot, gràcies al treball conjunt de tronc i pinya, el vam poder defensar fins a descarregar-lo.

Per la tercera ronda Manyacs va descarregar un 3 de 6 que no va ser problema pels nostres fillols. A continuació, nosaltres anàvem a pel 2 de 6. Aquest cop, però, el llençàvem lleuger, des de terços, traient segons, de cara a futurs objectius. Va pujar finet i sense presses i, encara que en cavalcar-lo va tremolar una mica, el vam poder descarregar per assolir la clàssica de 7 que ens havíem plantejat, la més matinera de tota la història de la colla.

A la ronda de repetició, Manyacs va tornar a pel 3 de 6 amb agulla, però aquest cop tampoc el van quadrar bé i el van haver de desmuntar.

La ronda de pilars la vam començar nosaltres amb un pilar de 5 més treballar de l’habitual, i vam finalitzar amb 2 pilars de quatre simultanis nosaltres i Manyacs.

 

Resum dels castells a la Diada de Sant Jordi:

  • Manyacs de Parets: pd4 4d6 id3d6a 3d6 id3d6a pd4
  • Castellers de Mollet: 2pd4 3d7 4d7 2d6 p5 pd4

Fotografies:

Pilars d'entrada

Pilars d’entrada

Primera ronda: 3 de 7

Primera ronda: 3 de 7

Segona ronda: 4 de 7

Segona ronda: 4 de 7

Tercera ronda: 2 de 6

Tercera ronda: 2 de 6

Pilar de 5

Pilar de 5

Pilars de comiat

Pilars de comiat

 

Podeu veure la resta del fotografies al Facebook de Castellers de Mollet:

https://www.facebook.com/pg/castellersdemollet/photos/?tab=album&album_id=2308539002506585

Vídeos: