Foto de família

Tornem a portar 7’s a la Festa Major de Gallecs

I després d’una setmana d’assajos extraordinaris preparant nous castells, el passat diumenge 22 de juliol encaràvem l’actuació de la Festa Major de Gallecs amb molta trempera i amb ganes de fer-ho bé.

Actuàvem a les 12h del migdia amb més de 130 camises a plaça, cosa que va fer que la foto de família fes molt més que goig!

Començàvem amb la ronda de pilars, on totes tres colles vam fer pilars de 4.

Obríem la primera ronda nosaltres amb el 3 de 7. Teníem moltíssimes ganes de tornar a fer castells de 7 i quin millor lloc que la nostra segona plaça pròpia. Va ser un castell preciós de mides, que va tenir una mica de tremolor fins la carregada, però que vam descarregar sense patir. Nyerros saltava ronda en haver vingut molt pocs. Per tant tancaven ronda Manyacs, els nostres fillols, i ho fèien amb un 3 de 6 molt bonic.

A segona ronda anàvem amb el 4 de 7. Aquest cop sí, el vam poder descarregar sense ensurts, portant així dos castells de 7 a la mateixa actuació. I no només això, amb aquests 2 castells de 7 igualem el total de castells de 7 que vam fer la temporada passada, és a dir, 11 castells de 7 descarregats en només mitja temporada. Nyerros feia un pilar de 4 aixecat per sota, i Manyacs tancava ronda amb un 3 de 6 amb agulla treballat però estable.

Per a la tercera ronda vam fer un 5 de 6 amb segons i quartes de 7, treballant així l’encaix amb baixos i pinya, de la mateixa manera que amb quartes i dossos. Va ser un castell que ens va servir a tota la colla per veure que la feinada de tota la setmana havia pagat la pena. Nyerros tornava a saltar ronda, i Manyacs descarregava un quiet 4 de 6.

Volíem acabar l’actuació de la millor forma possible, i res millor que un pilar de 5. Aquest cop però es va haver de treballar de valent, havent inclús cops que semblava que s’anés a trencar. Però no, el vam descarregar, amb l’esclatada d’eufòria de tota la colla! Per la seva banda, Nyerros i Manyacs descarregaven dos pilars de 4.

 

Una genial actuació que ens ha de servir a tots per veure fins a on podem arribar.

Felicitats colla!!!

 

Resum dels castells a l’actuació a la Festa Major de Gallecs:

  • Manyacs de Parets: p4 3d6 3d6a 4d6 p4
  • Nyerros de la Plana: pd4 pd4xs pd4
  • Castellers de Mollet: pd4 3d7 4d7 5d6 pd5

Fotografies:

Foto de família

Foto de família

Pilars d'entrada: pilar de 4

Pilars d’entrada: pilar de 4

Primera ronda: 3 de 7

Primera ronda: 3 de 7

Segona ronda: 4 de 7

Segona ronda: 4 de 7

Tercera ronda: 5 de 6

Tercera ronda: 5 de 6

Pilars de sortida: pilar de 5

Pilars de sortida: pilar de 5

Gralles i tabals

Gralles i tabals

 

 

 

 

Podeu veure la resta del fotografies al Facebook de Castellers de Mollet:

https://www.facebook.com/pg/castellersdemollet/photos/?tab=album&album_id=2437802866246864

Vídeos: