Inaugurada la placa commemorativa del 3d9f de Minyons de l’any 2012

Va ser per la 20a Diada dels Castellers de Mollet quan els Minyons de Terrassa van descarregar el 3 de 9 amb folre a la plaça Prat de la Riba. Per a celebrar-ho, enguany es va inaugurar una placa commemorativa dins dels actes de vigília de la 22a Diada dels Castellers de Mollet. Aquesta nova placa està just a sota de la que ja hi havia commemorant el 3d9f carregat que Minyons va fer l’any 1993, i que va convertir Prat de la Riba de Mollet en plaça de 9. La nova placa es va descobrir dissabte en el mateix moment que Minyons feia un pilar de 5 i Castellers de Mollet feia un pilar de 4.

La placa, igual que la primera de1993, és treball de l’artesana Nuria Soley.

Des de Castellers de Mollet volem agrair l’assistència dels Minyons de Terrassa, tot i sabent que l’endemà tenien una diada molt important com és la de Fires de Sant Narcís a Girona.

 

Placa 3d9f descarregat

A la part inferior, la placa del 3d9f descarregat per Minyons l’any 2012. A la part superior, la placa del 3d9f carregat l’any 1993.

Inauguració placa

Moment de la inauguració de la placa per part d’en Cesc Poch, President de Minyons, i Roger Parera, President de Castellers de Mollet